Regressietherapeut Rob van Aert

Stemmen horen (2)

Debora (rond de 40) heeft ook al jaren last van stemmen in haar hoofd, die denigrerende opmerkingen maken en haar vervelende opdrachten geven. Ze is al sinds tijden erg moe, heeft last van stemmingswisselingen en is erg onzeker. Daarnaast heeft ze nog wat lichamelijke klachten en ze heeft last van slaapproblemen. De symptomen wijzen o.a. op auralifters.

Gedurende twee sessies slagen we erin om tien lifters (waaronder haar opa) te laten vertrekken. Daarnaast besteden we drie sessies aan de lichamelijke klachten, zoals hoofd- en buikpijn en aan haar slaapproblemen.

Enige tijd na de laatste sessie krijg ik een kaart van haar, waarin ze o.a. schrijft: "ik krijg ook van veel mensen die mij goed kennen, te horen dat ik anders uit mijn ogen kijk, en zo voelt het ook, maak nu alles veel bewuster mee en beleef nu alles zelf. Ik word niet meer geleefd door de stemmen en dat is na jaren therapie bij artsen (wat niet geholpen heeft) door jou/ons wel gelukt. En ik dank je er hartelijk voor."
pijl naar links pijl naar rechts

© 1999 - 2017 Teksten en/of afbeeldingen van deze website mogen uitsluitend worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt met mijn voorafgaande toestemming. Bijgewerkt op 28 juli 2017.